Area della Ricerca di Padova
Corso Stati Uniti,4 35127 Padova (ITALY) - Tel.+39 049 8295611 - Fax.+39 049 8295671
Koha Online Catalog
Search
Library Catalog
Title
Author
Subject
ISBN
Series
Call Number
Advanced Search
|
Browse by Subject
|
Tag Cloud
ISBD
Normal View
ISBD View
Lawrie, R. A.
Scienza della carne : produzione, lavorazione, conservazione, qualita' e valore nutritivo delle carni / R. A. Lawrie ; edizione italiana a cura di Roberto Chizzolini - Bologna : Edagricole, c1983 - XVI, 348 p. ; 24 cm.
ISBN:
8820620219
Comments
There are no comments for this item.
Log in to your account
to post a comment.
Print
Save Record:
-- Choose Format --
MODS (XML)
Dublin Core (XML)
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
Important links here.
There are no comments for this item.
Log in to your account to post a comment.